Om Salon Agtor

Om Salon Agtor

Jan Agtor

Salon Agtor er ejet af Jan Agtor, der side 2003 har drevet selvstændig salon. Jan er udlært hos Frisør Peter i Nykøbing Falster i 2002, og arbejdede efterfølgende et års tid ved Cha Cha Cha i København.


Jan Agtor har mere end 20 års erfaring fra frisørbranchen. Han har undervist elever og frisører, og haft flere makeup- og stylistopgaver for både magasiner og til modeshows.


Jan Agtor deltager årligt på forskellige kurser i Europa hos bl.a. Wella, Sassoon og Tony&Guy, for at udvikle nye teknikker og bliver opdateret på trends og nye produktlinjer.

Produkter

Salon Agtor tilbyder en lang række kvalitets produkter fra Kevin Murphy og epiic hair care. Jeg forhandler både shampoo, conditioner, care og styling-produkter, og sørger altid for at vælge præcis de produkter, som passer til netop dit hår. 


Jeg forhandler kun produkter, som jeg dagligt anvender i salonen og som jeg også selv anvender til mit eget hår. Det vil sige, at jeg kender produkterne dybdegående, ved hvordan de skal anvendes, og derfor kan jeg rådgive dig bedst muligt.

Kevin Murphy


Kevin Murphy er er fri for sulfater og parabener og hele serien indeholder kun de bedste naturlige ingredienser til pleje af dit  hår på et celle- og molekylært niveau.


Produkterne trænger ned i hovedbunden og virker dér hvor håret bliver til. Produkterne fra Kevin Murphy fremstilles i videst mulige omfang af vedvarende og bæredygtige ressourcer, herunder rene essentielle olier, økologiske ingredienser, planteudtræk og naturlige antioxidanter. 


Alle Salon Agtors nøje udvalgte hårplejeprodukter fra Kevin Murphy, er udviklet til at opfylde professionelle stylisters særlige behov. Derfor er du sikret produkter med den bedste finish, styrke og holdbarhed til dit nye look.epiic hair care


epiic hair care er et dansk firma, som har arbejdet hårdt på at skabe en serie af professionelle, bæredygtige hårplejeprodukter produceret med omtanke for både mennesker og natur. Alle produkterne er sammensat af naturlige og skånsomme ingredienser, som gør den daglige brug til en ekstraordinær oplevelse.


epiic hair cares produkter er alle fremstillet af naturlige og i størst muligt omfang rent økologiske ingredienser, produkterne er 100% veganske og testet efter de højeste standarder – og naturligvis ikke på dyr.


Salon Agtor forhandler alle produkter fra epiic hair care, og har især valgt denne serie ud fra at de kun indeholder naturlige ingredienser, som hver især har en unik funktion – og  fordi produkterne er helt fri for kunstige tilsætnings- stoffer, SLS og parabener.